Festival Coşkuyla Kutlandı

Tarih 04 Ağustos 2014, 22:24 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri 02 Ağustos 2014 Cumartesi günü coşkuyla kutlandı.

Taşpınar Belediyesi Kültür,  Turizm ve Halı Festivali Şenlikleri bu yılda Beldemizde coşkuyla kutlandı.  Festivale CHP’nin Aksaray İl Başkanı Hasan Buminhan YAVUZ, CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Doğan KOŞAR, CHP İGM adayı Ramazan KÖKSAL, Parti yönetimi, Aksaray eski Belediye Başkanı Osman ERTUĞRUL, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri SOLAK, Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin ÇELİK, Saratlı Belediye Başkanı Nedim UĞUZ, Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz AKBULUT, MHP İl Başkanı Ayhan EREL, Merkez İlçe Başkanı Ferit KÖSE, Türkav Başkanı Tuğrul KARACAER, ATSO Başkanı Ahmet KOÇAŞ, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK, Ziraat Odası Başkanı Emin KOÇAK, Ak Parti İGM üyesi Mahmut AKTÜRK, Helvadere Belediye Başkanı Hasan Hüseyin AKYOL, çevre köylerden gelen muhtarlar ve çok sayıda Taşpınar halkının katılımıyla gerçekleşti.

Yerel Sanatçıların yanı sıra 45 kişilik Devlet Halk Dansları Topluluğu, Devlet Sanatçısı Yıldız Çam ÖZDEMİR, ve Aşık Mahsuni Şerif’in oğlu Aşık Emrah Mahsuni  Şerif meydanı dolduranları coştururken Ankaralı Ayşe DİNÇER geceye damgasını vurdu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, bu yıl 5. Kez düzenlediğimiz Taşpınar Belediyesi 5.Kültür, Turizm ve Halı  Festivaline bizleri kırmayarak gelen davetlilerimize güzel bir gece yaşatmanın onuru içindeyiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Devlet Sanatçısı Yıldız Cam ÖZDEMİR’e Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL Tarafından plaket verildi. Bu yıl ikinci kez Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı  Festivaline katılan ünlü sanatçı Ayşe DİNÇER geceye renk kattı. Bir birinden değerli parçalarla Taşpınar halkını coşturan ünlü sanatçı Ayşe DİNÇER gece sonunda ise bende sizlerden biri oldum. Çünkü “Taşpınar ve Taşpınar halkını seviyorum” dedi. Gece sonunda ise Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL tarafından ünlü sanatçı Ayşe DİNCER’e plaket verilirken; Ayşe DİNÇER’de bundan sonraki programlarında Taşpınar’ı tüm Türkiye’ye tanıtacağını bunun içinde bir programda Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL’i davet edeceğini ifade etti.

5.Kültür Turizm ve Halı Festivali-2014

Fotoğraflar: Gökten ÖZTÜRK

Festival Haberleri

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali bu yıl düzenlenmeyecektir. Halkımıza Duyurulur.

MUAMMER AKSEL
Ölüm Tarihi :23.4.2018