Cumhuriyetimizin 94.Yılı Kutlu Olsun

Tarih 28 Ekim 2017, 18:21 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Cihan YÜKSEL, Cumhuriyetin 94. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkanımız, Cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yıl dönümünü aynı gururla, heyecanla, coşkuyla ve aynı duygular içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Başkan Cihan YÜKSEL; “Değerli hemşehrilerim, bugün kuruluşunun 94. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Milletimizin ortak iradesi ve büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bir bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir. Milli iradenin ve demokrasinin en büyük teminatı olan, Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını; saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Bugün bize miras bırakılan bu destansı tarihe ve Cumhuriyetimize sadakatle sahip çıkıyoruz. Bizden istendiği gibi Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet koruyacak ve daima ileriye taşıyacağız. Milletimizin birlik ve bütünlüğü karşısında hiçbir hain emel ve hiçbir bölücü güç Cumhuriyetimize zarar veremeyecek, Türk Milleti’nin güçlü iradesi karşısında tutunamayacaktır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Cihan YÜKSEL
Belediye Başkan

Milli Bayram Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Cihan YÜKSEL'in 19 Mayıs Mesajı

Başkan Cihan YÜKSEL'in 19 Mayıs Mesajı Taşpınar Belediye Başkanı Cihan YÜKSEL, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yay...

İSMAİL KILIÇ
Ölüm Tarihi :15.11.2018