Devir Teslim Töreni Yapıldı

Tarih 05 Nisan 2019, 23:43 Editör Taşpınar Belediyesi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Taşpınar Belediye Başkanı seçilen Metin DAĞ mazbatasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve ASKON Başkanı Hasan Dağ'ın elinden alarak görevine başladı. Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın Mazbata törenine binlerce vatandaş misafirler ve davetliler katıldı.

MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ TAŞPINAR'DA

MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ TAŞPINAR'DA Milletvekilimiz Sn. İlknur İnceöz Hanımefendi Kasabamızı ziyaret etti.

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Beldemizi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyeyi ziyare...

FARUK ERİŞ
Ölüm Tarihi :8.10.2019