Başkan Metin DAĞ İl Tarım ve Orman Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih 11 Nisan 2019, 22:29 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Bülent SAKLAV’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Bülent SAKLAV’ı ziyaret ederek kasabamızın ağaçlandırma çalışmalarını başlattı, önümüzdeki günlerde ilk dikimi gerçekleştireceğiz.
Proje kapsamında yaklaşık 4.000 ağaç dikimi gerçekleştireceğiz.

Diğer yandan Vatandaşlarımız faydalanacağı 50 Başlık 175.000 TL hibeli proje desteği vardır, son başvuru tarihi 19.04.2019’dur. Tüm vatandaşlarımızın faydalanması dileğiyle.
Hemşehrilerimin bilgisine..

HERŞEY TAŞPINAR İÇİN !

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Beldemizi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyeyi ziyare...

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Belediyesini ziyaret etti.

MUSA PAYLAN
Ölüm Tarihi :15.8.2019