Başkan Metin DAĞ İl Tarım ve Orman Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih 11 Nisan 2019, 22:29 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Bülent SAKLAV’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Bülent SAKLAV’ı ziyaret ederek kasabamızın ağaçlandırma çalışmalarını başlattı, önümüzdeki günlerde ilk dikimi gerçekleştireceğiz.
Proje kapsamında yaklaşık 4.000 ağaç dikimi gerçekleştireceğiz.

Diğer yandan Vatandaşlarımız faydalanacağı 50 Başlık 175.000 TL hibeli proje desteği vardır, son başvuru tarihi 19.04.2019’dur. Tüm vatandaşlarımızın faydalanması dileğiyle.
Hemşehrilerimin bilgisine..

HERŞEY TAŞPINAR İÇİN !

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Sokak Hayvanlarını Unutmadı Belediye Başkanımız Metin DAĞ soğuk havaların yaşandığı kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadı.

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği

Taşpınar'da Hizmet Belediyeciliği AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy...

HAVANA YASAVBULAT
Ölüm Tarihi :13.1.2020