İl Tarım ve Orman Müdürü Beldemizi Ziyaret Etti

Tarih 11 Nisan 2019, 22:53 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent SAKLAV Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ı ziyaret ederek Beldemizde fidan dikimi için incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Bülent SAKLAV, ASKON Başkanımız Hasan DAĞ ve Orman işletme Müdürümüz Mustafa UYGUN’la birlikte Taşpınar Beldemizin ağaçlandırılması çalışmaları kapsamında yer seçimi yapıp, dikilecek ağaçların türünü belirlediler.
TaşpınarDeğişiyor

Ayasofya Camii İbadete Açıldı

Ayasofya Camii İbadete Açıldı Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi ibadete açıldı (Ayasofya'da 86 yıl sonra ilk namaz)

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun.

DURMUŞ ALİ SALUR
Ölüm Tarihi :18.7.2020