İl Tarım ve Orman Müdürü Beldemizi Ziyaret Etti

Tarih 11 Nisan 2019, 22:53 Editör Taşpınar Belediyesi

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent SAKLAV Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ı ziyaret ederek Beldemizde fidan dikimi için incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Bülent SAKLAV, ASKON Başkanımız Hasan DAĞ ve Orman işletme Müdürümüz Mustafa UYGUN’la birlikte Taşpınar Beldemizin ağaçlandırılması çalışmaları kapsamında yer seçimi yapıp, dikilecek ağaçların türünü belirlediler.
TaşpınarDeğişiyor

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Taşpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından incelemesi yapılan yapılara ilişkin Tebligat haberi.

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI "DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE" Taşpınar Kasabamızda bugün Cuma namazı çıkışında Belediye önünde bir araya gelerek M...

FADİMANA GÜLTEKİN
Ölüm Tarihi :16.10.2019