Başkan Metin DAĞ İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti

Tarih 15 Nisan 2019, 23:19 Editör Taşpınar Belediyesi

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte İl Müdürümüz Sn.Cengizhan KILIÇASLAN’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, ASKON İl Başkanı Hasan DAĞ ile birlikte  İl Sağlık Müdürümüz Sn. Cengizhan KILIÇASLAN’ı makamında ziyaret ederek Kasabamızın sağlık alanında yapılacak hizmetler hakkında istişarerlede bulundular.

HERŞEY TAŞPINAR İÇİN !

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti

Vali Ali MANTI Halı Atölyesini Ziyaret Etti Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Beldemizi ziyaretinde tarihi Taşpınar Halılarının dokunduğu atölyeyi ziyare...

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA

VALİ ALİ MANTI TAŞPINAR'DA Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı Taşpınar Belediyesini ziyaret etti.

MUSA PAYLAN
Ölüm Tarihi :15.8.2019