Başkan Metin DAĞ'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Tarih 22 Nisan 2019, 21:19 Editör Taşpınar Belediyesi

Başkan Metin DAĞ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz."

“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Taşpınar Belediye Başkanı

Milli Bayram Kutlama

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun Taşpınar Belediye Başkanımız Metin DAĞ Ramazan ayının habercisi olan üç ayların başlaması ile ilgili bir mesaj yayı...

Cumhuriyetimizin 96.Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 96.Yılı Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BAYRAM ÜNLÜ
Ölüm Tarihi :23.2.2020