Başkan Metin DAĞ'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Tarih 22 Nisan 2019, 21:19 Editör Taşpınar Belediyesi

Başkan Metin DAĞ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz."

“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Taşpınar Belediye Başkanı

Milli Bayram Kutlama

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKANIMIZIN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKANIMIZIN 15 TEMMUZ MESAJI Başkan Metin DAĞ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı Belediye Başkanı Metin DAĞ 15 Temmuz Dem...

FARUK ERİŞ
Ölüm Tarihi :8.10.2019