Taşpınar'a Mesire Alanı Yapılıyor

Tarih 12 Mayıs 2019, 22:46 Editör Taşpınar Belediyesi

Uzartık mevkinde yapımına başladığımız Mesire Alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

MESİRE ALANI PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre dostu bir belediye olarak, insan ile doğa arasında bozulan ilişkiyi düzelten ve kentsel yaşam koşullarının iyileştirilmesinde önemli bir role sahip olan yeşil alanları korumak ve kentin nefes alabileceği yeşil alan miktarını artırmak için projeler yeni üretiyoruz. Bu projeler içinde insanların nefes almasını sağlayan, sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için katkı sağlayan önemli mekanlar olan parklar ve mesire alanları önemli bir yer tutmaktadır.

Taşpınar Beldemizin Uzartık mevkiinde yaptığımız çalışmalardan biri olan Rekreasyon Projesi yaparak halkımızın hizmetine sunacağımız Mesire Alanı çalışmasıdır.

Mesire Alanı Projemizi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.
#MemleketİşiGönülİşi
#HerşeyTaşpınarİçin

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Taşpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından incelemesi yapılan yapılara ilişkin Tebligat haberi.

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

TAŞPINAR MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI "DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE" Taşpınar Kasabamızda bugün Cuma namazı çıkışında Belediye önünde bir araya gelerek M...

FADİMANA GÜLTEKİN
Ölüm Tarihi :16.10.2019