1.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Coşkuyla Kutlandı

Tarih 01 Ağustos 2010, 23:59 Editör Taşpınar Belediyesi

1.TAŞPINAR KÜLTÜR, TURİZM ve HALI FESTİVALİ ŞENLİKLERİ KASABAMIZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğumuz 1. Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali coşkuyla kutlandı. Kasaba halkımızın hemen hemen  tamamı  Aksaray Sivil Toplum Örgütleri başkanları ve İl Kültür ve turizm Müdürü nün yanı sıra çevre belediye başkanları ile çok sayıda davetlinin katıldığı festivalde bir konuşma yapan başkanımız  tüm misafirlere ve halkımıza tükenmek üzere olan  Taşpınar halısından, festivalin amacından ve görevi devraldıklarından bu yana  yapmış oldukları ve yapacakları hizmetler hakkında bilgi veren başkanımız, konuşmasının sonunda tüm misafirlere ve halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür edip iyi eğlenceler diledi.

Sunucu  Zeynep Köşkerin sunumuyla sanatçılar,  Ceylan SERÇE, Ali ŞİMŞEK, Ozan HAŞİMİ (ASLIHAK) Kültür Bakanlığı sanatçıları Mine GEZ, Gülşen ALTUN, Mehmet DEMİR ve Mihriban sırasıyla sahne aldıkları festivalde söylemiş oldukları birbirinden güzel şarkılarla gece geç saatlere kadar  güzel bir konser vererek coşkuyu doruklara taşıdılar.

Festival Haberleri

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

7.Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Belediye Başkanlığımız tarafından bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Şenlikl...

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali

Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali Taşpınar Kültür, Turizm ve Halı Festivali bu yıl düzenlenmeyecektir. Halkımıza Duyurulur.

DÖNDÜ BAYLAK
Ölüm Tarihi :19.9.2018