TEŞEKKÜRLER TAŞPINAR

Açıklama: 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Taşpınar Belediye Başkanlığı görevine seçilen Metin DAĞ'ın Teşekkür Mesajı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 05 Nisan 2019
Geçerli Tarih: 16 Eylül 2019, 13:19
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=380

Saygıdeğer Taşpınar’lı Hemşehrilerim…

AK Parti Genel Merkezince 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti Taşpınar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim ve kazandım. Bu hususta Belediye Başkanı olarak tekrar aday gösterilmeme vesile olan başta Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Aksaray İl Başkanımıza, teşkilatımıza ve Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Böyle güzel bir göreve bize nasip eden Cenab-ı Hakka şükürler olsun. Aldığım görevin ne kadar önemli ve yükünün ne kadar ağır olduğunun farkındayım. Önümüzdeki süreçte Taşpınar’ımız  için Sayın Milletvekillerimizle, İl ve İlçe Teşkilatımızla ve bürokratlarımızla uyum içinde çalışarak ortak aklı öne çıkaran bir yönetim anlayışıyla yeni projelerimizi Allah’ın izniyle yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Seçim sonuçlarının başta Taşpınar’ımıza, ülkemize, hemşehrilerimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.

“HERŞEY TAŞPINAR İÇİN”

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”