Başkanımız Metin DAĞ Hazine ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK ile Görüştü

Açıklama: Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanlığında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı’ na katıldı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2019
Geçerli Tarih: 15 Ekim 2019, 04:41
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=392

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanlığında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı’ na katıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki kamp, 26, 27 ve 28 Nisan'da Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.

KAMP 3 GÜN SÜRDÜ

Kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katıldı.

Belediye Başkanımız Metin DAĞ, 3 günlük kampta Taşpınar’da gerçekleştirilmesi öngörülen projeler ile ilgili de bakanlarla da görüşmelerde bulundu.

Bu kapsamda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Hazine ve Maliye Bakanımız Berat ALBAYRAK ile görüşen Başkanımız, Taşpınar’ımız için yapacağı hizmetler hakkında destek istedi.