Otobüs Yolcu Ücretlerinde Değişiklik Yapıldı

Açıklama: Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın seçim çalışmaları kapsamında halkımıza verdiği sözlerden olan Taşpınar-Aksaray arası otobüs yolcu taşıma ücretlerinde değişiklik yapılması, Belediye meclisinde onaylandı.
Kategori: Haberler
Eklenme Tarihi: 03 Mayıs 2019
Geçerli Tarih: 15 Ekim 2019, 04:43
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=393

Belediye Başkanımız Metin DAĞ'ın seçim çalışmaları kapsamında halkımıza verdiği sözlerden olan Taşpınar-Aksaray arası otobüs yolcu taşıma ücretlerinde değişiklik yapılması, Belediye meclisinini 02.05.2019 tarihli kararı ile onaylandı.
Başkanımız yaptığı açıklamada;

Kıymetli Hemşehrilerim;

Seçim sürecinde verdiğimiz sözlere istinaden hemşehrilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştırmak için, gelir seviyelerini göz önünde bulundurarak tüm hemşehrilerimin menfaati doğrultusunda Belediyemizin asli görevinin para kazanmak olmadığı ve asli görevinin vatandaşın menfaatine göre hizmet etmek olduğundan dolayı (02.05.2019) Bugün ki Belediye Meclis’imizin aldığı karar doğrultusunda ‘’Taşpınar-Aksaray arası otobüs fiyatları Yetişkin vatandaşlarımız için 2 TL, Öğrenci kardeşlerimiz için ücretsiz’’ olarak belirlenmiştir.
Hayırlı olsun.

#HerşeyTaşpınarİçin!!!