Kadir Gecemiz ve Cuma'mız Mübarek Olsun

Açıklama: Belediye Başkanımız Metin DAĞKadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Kategori: Dini Bayram Kutlama
Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2019
Geçerli Tarih: 06 Nisan 2020, 02:14
Site: TAŞPINAR BELEDİYESİ
URL: http:/www.taspinar.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=397

Kadir Gecesi : 31 Mayıs 2019 Cuma

Başkan Metin DAĞ Mesajında; "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım."